Професионал е3

 

Контакт:


ПРОФЕСИОНАЛ Е3 ДООЕЛ


Адреса:

ул. „Дебарца 72/5“

1000 Скопје


Работно време:

Понеделник - Петок

од 08:00 до 16:00

 

Тел./факс:

+3892 3099 015 / +38972 513 184


Skype контакт:

 

Chat with me

 

Електронска пошта (e-mail):

contact@e3pro.mk

Како до нас

 


View Larger Map

Поддршка

 

Професионална поддршка за вашите мерења
 
Нашиот тим е подготвен да Ви помогне по сите прашања кои ги имате за технолошките апликации за мерење – преку телефон, лично или online преку e-mail или Skype.

 

Како можеме да Ви помогнеме?
 

Имате ли прашања за инсталирањето или работењето на вашите HBM-ови производи?

До нас можете да дојдете преку наведените контакти.

 

Сакате да калибрирате давач или засилувач?

Можеме да Ви ја обезбедиме оваа услуга преку нашите соработници.

  

Барате проспекти, упатства или други технички документи за производите на HBM?

Можете да ги преземете директно од HBM technical documentation library или  да ги побарате преку нас.

2012 Професионал е3 ДООЕЛ Скопје. Сите права задржани.