Професионал е3

 

Новости:

 

HBM - мерење со доверба!

 

 

 

HBM системи за аквиција

 

QuantumX

 

 

espressoDAQ

 

 

SoMat - eDAQ

 

 

 Genesis - GEN2i

 

 

 

HBM софтвер

 

QuantumX Software - CatmanAP 

 

QuantumX Software - nCode GlyphXE 

 

 

 

Тестирање на производите

 

Екстремен тест на мерна ќелија

 

Тестирање на замор со оптички мерни ленти

Семинари:

 

Слики од семинарот кој се одржи во Април 2012. Голема благодарност до сите кои учествуваа.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012 Професионал е3 ДООЕЛ Скопје. Сите права задржани.