Решенија за мерење на кои може да им верувате

Според стандардите за квалитет декларирани од HBM

Што нудиме?

Производи и софтвер

Вагарски компоненти, засилувачи, мерни ленти и прибор, давачи како и софтвери за олеснето мерење на било која физичка големина

Услуги

Совети, предлози како и професионална поддршка за сите Ваши потреби за мерења од мали до големи индустрии

Истражувајте и надминете ги бариерите

За нас

Претпријатие Професионал е3 ДООЕЛ, основано во 2001 година. Како застапници за HBM – Hottinger Baldwin Messtechnik, Дармштад, Германија, нудиме производи и услуги според стандардите за квалитет декларирани од HBM.

Тимот го сочинува високо образован кадар кој постојано се надградува преку учество на семинари и обуки од HBM и TRCpro од Нови Сад, Србија. (www.trcpro.rs)