За нас

За нас

Претпријатие Професионал е3 ДООЕЛ, основано во 2001 година. Како застапници за HBM – Hottinger Baldwin Messtechnik, Дармштад, Германија, нудиме производи и услуги според стандардите за квалитет декларирани од HBM.

Тимот го сочинува високо образован кадар кој постојано се надградува преку учество на семинари и обуки од HBM и TRCpro од Нови Сад, Србија. (www.trcpro.rs)

Македонски јазикShqipEnglish